Over ons

Wie we zijn? Wij zijn De Bessenpappers, een bloeiende carnavals vereniging uit het mooie Warmenhuizen. Warmenhuizen is een prachtig Noord-Hollands dorp, te vinden tussen Alkmaar en Schagen. Elk jaar met carnaval heet dit dorp eventjes geen Warmenhuizen meer maar 'De Bessenburcht'. We vieren dan carnaval!

 

Onze carnavals vereniging bestaat uit een geweldige leuke groep mensen die het elk jaar weer voor elkaar weet te krijgen carnaval in Warmenhuizen te organiseren. Mede door steun van adverteerders en sponsoren uit de gemeente Schagen en omgeving lukt het ieder jaar weer om dit voor elkaar te krijgen.

 

We zetten ons ieder jaar weer vol in voor alle kinderen, ouderen en zieken in Warmenhuizen en omgeving. Ze krijgen een onvergetelijke dag of weekend!

 

Carnavalsvereniging De Bessenpappers | Warmenhuizen - De Bessenburcht | Gemeente Schagen

 

email: bessenpappers@outlook.com

 

Carnaval vieren doe  je met en bij De Bessenpappers! Loop mee met de optocht, speel mee met de spelletjes, kom kijken bij onze talenten tijdens Bessenpappers Got Talent, ga los tijdens onze Carnavalsparty.... en nog veel meer! Kortom, feest mee met het gezelligste carnavalsfeest in Noord-Holland!