Prijzen

 

Tijdens carnaval zijn er geweldige prijzen te winnen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je gaat winnen! Hieronder staat omschreven hoe en/of wanneer je iets kan winnen.

 

Best verklede kinderen

Als je op de Zondag van het carnavals weekend verkleed kom kan je je eigen om 12.00 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Cafe Restaurant de Ooievaar. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die je punten geven. Als jij veel punten hebt omdat je het allermooiste, gaafste, tofste verkleed bent, win je misschien wel een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van cafe Restaurant de Ooievaar rond drie uur.

 

Beste Praalwagen

Op de Zondag van het carnavals weekend kan je je praalwagen om 12.00 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Cafe Restaurant de Ooievaar. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die de praalwagens punten geven. De mooiste praalwagens winnen een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van cafe Restaurant de Ooievaar rond drie uur. Je kan met alles meedoen! Versier je skelter, kruiwagen, driewieler of aanhangwagen. Klein of groot, iedereen maakt kans op een prijs.

 

De mooiste tuin

Langs de route van de optocht, die op zondag middag zal plaatsvinden, worden de tuinen versiert. Als je de leukste, gekste of mooiste tuin hebt win je de prachtige wisselbeker en een tuinbon! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van cafe Restaurant de Ooievaar rond drie uur. Als je onverhoopt niet aanwezig ben komen we de prijs bij je thuis brengen.

 

De Grote loterij

Elk jaar organiseren we weer de grote loterij. Alle leden van de carnavalsvereniging verkopen een aantal weken lang een totaal aan 1600 loten! Een lot kost € 1,- per stuk en u kunt er leuke prijzen mee winnen. De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan de kindermiddag en onze ouderen en zieken in het dorp. U maakt dus niet alleen kans op leuke prijzen maar u steunt gelijk een goed doel! De trekking van de loterij is altijd op de zaterdagmiddag in café restaurant De Ooievaar rond een uur of vijf. Als je een prijs hebt gewonnen wordt de prijs bij je langs gebracht.

 

Bessenpappers got Talent

Altijd al een keer op het podium willen staan? Een leuke act uit willen voeren? Je favoriete liedje playbacken? Je pop-idool na willen doen? Een goocheltruc doen? Zien dat er heel veel mensen voor je klappen en je toejuichen wanneer je dit allemaal gedaan hebt? Dat gevoel moet toch prachtig zijn! Het kan allemaal op de zondagmiddag omdat carnavalsvereniging de Bessenpappers jaarlijks een onwijze leuke talentenshow organiseerd: Bessenpappers got Talent. Het is voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Er zijn prachtige prijzen te winnen! De zaal gaat rond half vier open en het spektakel zal rond 17.45 uur af zijn. Kijk bij contact als je je wil opgeven voor Bessenpappers got Talent.